ПРОГРАМА ТУРУ
Виїзд: 05.05. Київ 23:00 —м. Житомирська
Біла Церква 21.30
1 день
9.00 – приїзд в с. Жденієво, Закарпатської області, поселення в готель
9.30- 10.00- сніданок
11.00- 13.00 – вільний час. Ви зможете відпочити з дороги. Погуляти на території готелю.
13.00- 16.00 - екскурсія на водопад Шипіт ( у межах полонини Боржава, біля підніжжя гір Великий Верх (1599 м) та Гимба (1497м) численними мальовничими каскадами спадає вниз 14-метровий водоспад Шипіт)
- Підйом на Боржавські полонини двомісною канаткою на висоту 1500 метрів (найвищий крісельний підйомник в Україні). Казкові панорами високогір'я та гуцульських поселень, дерев'яні храми і карпатські перевали..
17.00 – повернення в готель. Вільний час, за бажанням, сауна, шашлик в альтанках, більярд.
Другий день:
9.00- 10.00 – сніданок.
10.00- 16.00 Екскурсію на Цвітіння сакури в м. Ужгород. Оглядова екскурсія містом.
16.30 -17.00 – Переїзд у м. Мукачеве.
- 17.00- 18.30 - Екскурсія в Агроетносадибу «Кельтський двір» з дегустацією. На дегустанції представлені, 15 видів алкогольних напоїв, кілька вдів сирів, домашній хліб власного приготування — єдину на Закарпатті садибу зеленого туризму, де відтворюється історія, побут, звичаї, страви та напої кельтів. Деустаційний підвал агросадиби "Кельтський двір під Ловачкою"пропонує відвідувачам три варіанти напоїв. Вам запропнують скуштувати три види домашнього елю - кельтського, імбирного, та кукурудзяного, - виготовлених з натуральних продуктів без пастеризації та фільтрації, а також сидр власного виробництва.
Порадують гостей також унікальні вермути приготовані на основі десяти видів європейських сортів винограду з використанням понад п'ятдесяти видів лікарських трав.
З ексклюзивних і витриманих напоїв туристи можуть смакувати джин, шнапс, граппу, орухо, ракію, виготовлених з сировини яку вирощують в агросадибі "Кельтський двір під Ловачкою"
18.30- 19.30 - оглядова екскурсія в вечірнього міста Мукачеве.
19.30-20.00 – вільний час.
20.00- 21.00 - Вечірня факельна екскурсія в замку Паланок
- 22.00 Повернення в готель. Вечеря.
Третій день.
Сніданок 10.00.
Вільний день. Кожен бажаючий зможе провести день та обрати відпочинок на власний розсуд. На території готелю, є ставок де можна зловити та посмажити форель. Взяти на прокат велосипеди та проїхатись гірськими схилами. Програти в теніс, є тенісний корт, замовити сауну, пограти в більярд і просто насолодитись красою Карпат.
А ввечері традиційно, не відступаючи, від традицій травневих свят, ми обов’язково посмажимо шашлик, зваримо рибну юшку, поділимося враженнями від відпочинку.
Четвертий день. 10.00 сніданок. 12.00 виселення з готелю. Виїзд в Київ.
Отзывы и вопросы пользователей